Vacature Technisch calculator – Metaalindustrie

Bij Van Schijndel Metaal, gaan precisie en klanttevredenheid hand in hand. Wij zijn een vooraanstaand bedrijf in de metaalindustrie, gespecialiseerd in het omzetten van klantontwerpen naar hoogwaardige metalen producten. Als technisch calculator speel jij een cruciale rol in dit proces, waarbij jouw technische inzicht en calculatievaardigheden de sleutel zijn tot het leveren van producten die exact aan de wensen van onze klanten voldoen.

Wat ga je doen?

Als technisch calculator ben je een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Je beoordeelt 2D en 3D ontwerpen, vertaalt deze naar bewerkingen en stelt nauwkeurige calculaties op in ons ERP-systeem. Je werkt met tools zoals Solid Edge, Bysoft en Ridder IQ om tekeningen te lezen, lasertijden te berekenen en orders te beheren. Jij bent de brug tussen klantwensen en productie-instructies, waardoor onze collega’s in de productie exact weten hoe ze de producten moeten maken.

Wat verwachten we van jou?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leveren van juiste calculaties, het analyseren van nacalculaties en het implementeren van verbeteringen. Je onderhoudt direct klantcontact en fungeert als aanspreekpunt binnen de organisatie voor calculaties. Daarnaast waarborg je een accurate administratie van offertes, klantgegevens en leverancieroffertes.

Je beoordeelt of aanvragen passen binnen de organisatie, keurt producten goed of af op basis van klantwensen, bepaalt hoe producten gemaakt gaan worden en brengt zelfstandig offertes uit.

Als ideale kandidaat beschik je over technisch inzicht, calculatievaardigheden, en de bekwaamheid om tekeningen te lezen en metingen uit te voeren. Je hebt kennis van materialen, ervaring met ERP-software, en bent digitaal vaardig. Bovendien ben je een teamspeler, klantgericht, en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Bij Van Schijndel Metaal krijg je de kans om deel uit te maken van een gedreven team in een dynamische werkomgeving. We bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen de organisatie, waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd. Je hebt de kans om jouw technische expertise toe te passen en een belangrijke rol te spelen in het succes van ons bedrijf.

Waar ga je werken?

Van Schijndel Metaal is een modern productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van plaatwerk. Ons bedrijf specialiseert zich in het vervaardigen van hoogwaardige producten voor de voedsel-, elektronica- en displaybranche. Maar je kunt onze producten ook zien bij parkeersystemen en in het casino. Kenmerkend voor onze producten is dat het gaat om kleine series met een hoog afwerkingsniveau. We verwerken met name plaatwerk van staal, RVS en aluminium tot en met 3 mm dikte. Meedenken met de klant om een zo goed mogelijk product af te leveren vinden wij belangrijk.

Binnen ons bedrijf beschikken we vanzelfsprekend over een compleet uitgeruste productiehal, maar ook over een ontwerpafdeling en een eigen poederlakstraat en eindmontage afdeling. De cultuur in ons bedrijf kenmerkt zich door openheid, collegialiteit en vooruitstrevendheid. Samen een goed product afleveren is waar wij voor staan!

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben jij de technisch calculator die wij zoeken? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar directeur Jessica van Schijndel: jessica@vanschijndelmetaal.nl. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken en de toekomst van Van Schijndel Metaal samen vorm te geven.

Meer weten?

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben jij de technisch calculator die wij zoeken? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar directeur Jessica van Schijndel: jessica@vanschijndelmetaal.nl.