Vacature calculator / tekenaar

‘Een prachtige baan in de metaal, met veel verantwoording’. Ja, die hebben wij hier voor je in de aanbieding! Een mooie functie waarbij je, als onderdeel van het team, verantwoordelijk bent voor de technische haalbaarheid en kostprijscalculaties van onze producten en offertes. Hiertoe analyseer je de tekeningen van de klant, adviseer je de klant over verbeteringen, stel je de calculatie op, informeert bij leveranciers over inkoopdelen en brengt alles samen in een mooie offerte. Je bent dus verantwoordelijk voor het hele voortraject en je zorgt ervoor dat jouw aanbod aan alle gestelde eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Je gaat een gedegen inwerktraject in waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en alle kneepjes van het vak te leren. Je werkt hierbij veel met Ridder IQ en Solid Edge.

Wat ga je doen?

  • Kostprijscalculaties maken van tekeningen van plaatwerk en plaatwerkconstructies in ons Ridder IQ erp pakket
  • Samen met klanten verzinnen van kosteneffectieve oplossingen in plaatwerk
  • Klanttekeningen waar mogelijk verbeteren op maakbaarheid in ons tekenpakket Solid Edge
  • Klanttekeningen waar nodig aanpassen zodat calculaties mogelijk zijn in Ridder IQ
  • Bij leveranciers prijzen achterhalen van inkoopdelen ten behoeve van de kostprijscalculaties

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal MBO werktuigbouw of een vergelijkbare opleiding
  • Ervaring met het werken met een ERP systeem, bij voorkeur Ridder IQ, met de opbouw van producten in stuklijsten en routings
  • Enige ervaring met 3D CAD-tekenen
  • Een pro-actieve, efficiënte, leergierige doener met een praktische en klantgerichte geest en een vast wil, analytisch sterk en kritisch

Waar ga je werken?

Het sales team houdt zich bezig met het omzetten van klantspecificaties in een productiepakket, perfect aangesloten op de mogelijkheden van Van Schijndel Metaal. In het offertetraject vertaalt de calculator / tekenaar zoveel mogelijk klantwensen in realistische calculaties om deze zo optimaal mogelijk te kunnen produceren. Het gaat om proto’s, modellen, en series van producten, die zowel enkelvoudig als samengesteld kunnen zijn. Ons pakket aan artikelen is groot en heeft één ding gemeen: het gaat om nauwkeurig en kwetsbaar plaatwerk van hoge kwaliteit.

Wat bieden we jou?

We bieden een zelfstandige baan in een dynamische omgeving met volop kansen om je breed te ontwikkelen en multi-inzetbaar te maken. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. We zoeken iemand voor de lange termijn. Van Schijndel Metaal heeft een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Metalektro (grootmetaal) met goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een passend salaris en diverse collectieve regelingen. Afhankelijk van ervaring bieden we een salaris tussen de € 2.600 en € 3.500 bruto per maand.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Jessica van Schijndel (directeur) op 0162-312694.

Solliciteren?

Heb je belangstelling, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief CV op info@vanschijndelmetaal.nl, ter attentie van Jessica van Schijndel.