Metaalbewerking

Van Schijndel Metaal is dé specialist in metaalbewerking. Al tientallen jaren zijn wij toonaangevend in onze branche op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Van RVS tot aluminium, bij ons is alles mogelijk. Tot slot gaan wij verder dan metaalbewerking, wij denken met u mee van in iedere fase van het ontwerp- en productieproces.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Metaalbewerking op maat

Door ons specialisme en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om metaalbewerking uit te voeren met hoge precisie. Of het nu gaat om poedercoaten, frezen, assembleren of lassen. Wij voeren alles uit binnen onze vestiging. Elke dag staan er tientallen professionals met een rijkelijke dosis ervaring voor u klaar. Zij gaan iedere uitdaging aan.

Waarom metaalbewerking bij Van Schijndel Metaal?

  • Alles op één plek
    Door ons complete machinepark hebben wij alles op één plek. Dit heeft voordelen voor ons, maar ook voor u. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u een korte levertijd. Doordat wij alles in eigen huis doen kunnen wij ook tegen scherpe prijzen leveren.
  • Professionele engineers
    Wij hebben veel kennis en ervaring binnen de metaalbewerkingsbranche. Dit heeft als voordeel voor u dat wij met u mee kunnen denken bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van metaalbewerking
    Onze engineers zijn geschoolde vakmensen met specialisatie in metaalbewerking. Vrijwel al onze engineers hebben al jaren werkervaring in de branche, waardoor zij alle onderdelen van het vak beheersen.

Met onze vakkennis en een uitgebreid machinepark zorgen wij voor plaatwerk van de hoogste kwaliteit. Onze moderne productiefaciliteiten zijn helemaal afgestemd op het leveren van maatwerk. Vrijwel alle plaatbewerkingen, waaronder kanten, lassen, poedercoaten, assembleren en verspaning, voeren wij in eigen huis uit. Hierdoor zijn wij in staat om uw producten exact naar uw wensen af te werken. Onze geschoolde medewerkers doen dat met de grootste zorg en toewijding voor u. Zij pakken elke uitdaging aan. Van een complexe lasopdracht tot het herstellen van de slijprichting van uw RVS plaatwerk. En van veelkleurig poedercoaten tot de volledige en zorgvuldige assemblage van uw plaatwerk product.

Van Schijndel Metaal als uw specialist in metaalbewerking

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden in metaalbewerking? Of heeft u een andere vraag. Neem vrijblijvend contact op. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.
Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.