Metaal lasersnijden

Bent u opzoek naar een leverancier die producten voor u uit metaal kan lasersnijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking en metaal lasersnijden helpen wij uw bedrijf graag verder. Lasersnijden is het proces van snijden van metalen platen met behulp van een laserstraal. Hiermee kunnen we uw product of ontwerp wormgeven en uitsnijden in metalen platen. U kunt bij ons verschillende soorten metaal laten lasersnijden, zo is het naast staal ook mogelijk om RVS en aluminium te laten snijden.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Metaal laten lasersnijden

Het lasersnijden van metaal vereist veel techniek en vakkennis. Bij van Schijndel snijden wij verschillende soorten metaal. Zo kunt u bij ons staal, RVS en aluminium laten lasersnijden. Deze metalen kunnen wij lasersnijden met behulp van onze speciale fiber lasersnijmachine. Daarnaast is het ook mogelijk om platen met een folie te laten snijden. Dit kan erg gemakkelijk met behulp van onze speciale laserfolie.

Metaal lasersnijden op maat

U kunt gemakkelijk bij ons metaal laten lasersnijden op maat. Met behulp van onze twee lasersnijmachines, de Bystronic Bysprint 3015 fiber, snijden we uw metaal projecten volledig op maat. Met behulp van deze machine kan er gemakkelijk en precies tot maximaal 8 mm dik metaal gesneden worden. De maximale afmetingen van uw plaatwerk is 3000mm tot 1500 mm. Laat uw plaatwerk volledig op maat lasersnijden.

Voordelen van metaal lasersnijden bij Van Schijndel Metaal

• Uiterst snel op dunne plaat, tot 47 meter per minuut bij RVS 304 van 0,8 mm.
• Een uitstekend snijresultaat waardoor nabehandeling nauwelijks nodig is.
• Lasersnijden met stikstof, waardoor een snede zonder oxidatiehuid ontstaat.
• Kostenefficiënt door laag energieverbruik.
• Snelle levering doormiddel van een uitgebreide machinepark.

Van Schijndel Metaal – De specialist in lasersnijden metaal! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).
Neem Contact met ons op!

  • Eigen poederlakstraat
  • Meedenken
  • Korte levertijden
  • Kennis van techniek

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.