RVS poedercoaten

Bent u op zoek naar een toeleverancier in dun plaatwerk? Bij Van Schijndel Metaal verzorgen wij ook RVS poedercoating. Wij helpen graag uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Door uw RVS constructies te laten poedercoaten, kiest u voor de meest duurzame bescherming tegen weersverschijnselen zoals zon, regen, wind etc. Wij lakken alleen hetgeen wij ook zelf aan plaatwerk vervaardigd hebben in onze werkplaats. Doordat wij over een eigen poederlakinstallatie beschikken, zijn uw RVS producten van een hogere kwaliteit. Dit komt door de kennis die wij hebben van zowel metaalbewerking als van poedercoating.

We lakken daarbij niet voor derden. Ook lakken wij niet voor particulieren.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

RVS poedercoaten bij Van Schijndel Metaal

Bij Van Schijndel Metaal leveren wij uitsluitend maatwerk, dit betekend dat wij niet werken met vaste bedragen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden voor RVS poedercoaten te bespreken. Wij zijn al meer dan tachtig jaar een toonaangevend bedrijf in de markt. Wij kunnen niet alleen RVS producten, maar aluminium en stalen constructies volledig gelakt aanleveren. Bent u dus op zoek naar een toeleverancier die met u meedenkt en de producten volledig kan aanleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Schijndel Metaal – De specialist in RVS poedercoaten! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

Voordelen van RVS poedercoaten bij Van Schijndel Metaal

  • Hoge duurzaamheid en corrosiebestendigheid
  • Breed scala aan kleuren en afwerkingen beschikbaar
  • Milieuvriendelijke coating zonder oplosmiddelen
  • Eigen poederlakstraat in huis
  • Het hele proces van plaatwerk en plaatbewerkingen in huis

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.