RVS plaatwerk

Bent u op zoek naar een toeleverancier van rvs plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van rvs plaatwerk. Bij Van Schijndel Metaal kunt u terecht voor vrijwel alle soorten metaalbewerking. Denk hierbij niet alleen aan leveren rvs plaatwerk, maar ook van aluminium plaatwerk en het lasersnijden van plaatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Roestvrij staal op maat

Heeft u een ontwerp dat u volledig op maat wil laten maken? Dan bent u bij van Schijndel Metaal aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij de juiste roestvrij staal plaat voor uw project. Doormiddel van onze jarenlange expertise en ondersteuning van eigen engineers realiseren we uw roestvrij staal ontwerp precies en tot in detail toe. Onze ervaren experts helpen graag uw project te verwezenlijken. Aarzel niet en neem contact op wanneer u een project van roestvrij staal op maat wil laten maken. Naast roestvrij staal kunnen wij ook projecten in aluminium of plaatstaal op maat maken.

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • Alle plaatbewerkingen in eigen huis
    Dit verkort de levertijd van uw plaatwerk. Tegelijk kunnen we een kwalitatief beter product voor een scherpe prijs leveren.
  • Afdeling engineering
    Wij hebben veel kennis over plaatwerk en plaatbewerking in eigen huis. Onze eigen engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze geschoolde vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. De meeste hebben een jarenlange werkervaring en beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

De bewerking van RVS plaatwerk

RVS plaatwerk wordt veel gebruikt door de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Dat komt doordat RVS plaatwerk onderhoudsarm is en duurzaam. Door de vakkennis en machines van Van Schijndel Metaal worden het RVS plaatwerk precies naar uw wensen gemaakt. Hierdoor ontvangt u uitstekend plaatwerk dat hygiënisch, duurzaam en van hoge kwaliteit is.  

Zoekt u een specialist in RVS plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over RVS plaatwerk? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).