RVS plaatwerk

Bent u op zoek naar een toeleverancier van rvs plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van rvs plaatwerk. Bij Van Schijndel Metaal kunt u terecht voor vrijwel alle soorten metaalbewerking. Denk hierbij niet alleen aan leveren rvs plaatwerk, maar ook van aluminium plaatwerk en het lasersnijden van plaatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

RVS plaatwerk voor bedrijven

Met onze vakkennis en uitgebreid machinepark zorgen wij voor RVS plaatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij denken graag flexibel met u mee, om het gewenste product perfect op te kunnen leveren. Al meer dan tachtig jaar is Van Schijndel Metaal toonaangevend in de bewerking van dunne plaat in staal, RVS en aluminium. Daarnaast voeren wij ook poedercoating uit in eigen huis. Kortom, voor de bewerking van RVS plaatwerk bent u bij Van Schijndel Metaal aan het juiste adres.

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • Alle plaatbewerkingen in eigen huis
    Dit verkort de levertijd van uw plaatwerk. Tegelijk kunnen we een kwalitatief beter product voor een scherpe prijs leveren.
  • Afdeling engineering
    Wij hebben veel kennis over plaatwerk en plaatbewerking in eigen huis. Onze eigen engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze geschoolde vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. De meeste hebben een jarenlange werkervaring en beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

De bewerking van RVS plaatwerk

RVS plaatwerk wordt veel gebruikt door de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Dat komt doordat RVS plaatwerk onderhoudsarm is en duurzaam. Door de vakkennis en machines van Van Schijndel Metaal worden het RVS plaatwerk precies naar uw wensen gemaakt. Hierdoor ontvangt u uitstekend plaatwerk dat hygiënisch, duurzaam en van hoge kwaliteit is.  

Zoekt u een specialist in RVS plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over RVS plaatwerk? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).