Staal poedercoaten

Bent u op zoek naar een toeleverancier in dun plaatwerk? Bij Van Schijndel Metaal verzorgen wij ook staal poedercoating. Wij helpen graag uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Door uw staal constructies te laten poedercoaten, kiest u voor de meest duurzame bescherming tegen weersverschijnselen zoals zon, regen, wind etc. Wij lakken alleen hetgeen wij ook zelf aan plaatwerk vervaardigd hebben in onze werkplaats. Doordat wij over een eigen poederlakinstallatie beschikken, zijn uw staal producten van een hogere kwaliteit. Dit komt door de kennis die wij hebben van zowel metaalbewerking als van poedercoating.

We lakken daarbij niet voor derden. Ook lakken wij niet voor particulieren.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

De voordelen van staal poedercoaten

Staal poedercoaten is een uitstekende keuze voor wie duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bij Van Schijndel Metaal wordt deze techniek toegepast om staalconstructies te beschermen tegen diverse weersinvloeden zoals zon, regen en wind. Deze methode zorgt niet alleen voor een langdurige bescherming, maar verbetert ook de esthetische waarde van het staal door een egale en strakke afwerking. Onze geavanceerde poederlakinstallatie garandeert een superieure kwaliteit, dankzij onze diepgaande kennis van zowel metaalbewerking als poedercoating. Kies voor staal poedercoaten bij Van Schijndel Metaal voor een resultaat dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel langdurig is.

  • Duurzame Bescherming: Biedt langdurige bescherming tegen weersinvloeden zoals zon, regen en wind.
  • Esthetische Waarde: Verbetert de uitstraling van staal met een egale en strakke afwerking.
  • Milieuvriendelijk: Poedercoaten is een milieuvriendelijker alternatief, met minder uitstoot van schadelijke stoffen.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan staalconstructies en ontwerpen.
  • Aangepast aan Uw Behoeften: Flexibiliteit in kleurkeuze en afwerking om aan specifieke klantwensen te voldoen.
  • Lange Levensduur: Zorgt voor een langere levensduur van het gecoate staal, wat onderhoudskosten vermindert.

De kosten van staal poedercoaten

Bij Van Schijndel Metaal begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden we alleen maatwerk aan voor staal poedercoaten. Dit betekent dat we geen vaste prijzen hanteren, maar in plaats daarvan werken we nauw samen met onze klanten om een oplossing te bieden die past bij hun specifieke behoeften en budget. Onze prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het project, de complexiteit van de constructies en de gekozen afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken en een gedetailleerde offerte te ontvangen. Met meer dan tachtig jaar ervaring in de branche, kunt u rekenen op Van Schijndel Metaal voor een kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige staal poedercoating service.

Staal poedercoaten bij Van Schijndel Metaal

Bij Van Schijndel Metaal leveren wij uitsluitend maatwerk, dit betekend dat wij niet werken met vaste bedragen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden voor staal poedercoaten te bespreken. Wij zijn al meer dan tachtig jaar een toonaangevend bedrijf in de markt. Wij kunnen niet alleen staal producten, maar aluminium en RVS constructies volledig gelakt aanleveren. Bent u dus op zoek naar een toeleverancier die met u meedenkt en de producten volledig kan aanleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Schijndel Metaal – De specialist in staal poedercoaten! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

staal poedercoaten bij van schijndel metaal