Staal plaatwerk

Bent u opzoek naar een one-stop-shop van staal plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van staal plaatwerk. Bij van Schijndel Metaal bewerken we allerlei verschillende soorten metaalbewerking waaronder staal, roestvrijstaal en aluminium plaatwerk. Naast het lasersnijden van dit plaatwerk bieden wij nog veel meer verschillende andere mogelijkheden aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Plaatstaal op maat

Bent u opzoek naar plaatstaal voor uw project? Dan helpen wij u graag verder, bij van Schijndel Metaal ontwerpen en verwezenlijken wij samen met u uw ontwerp in plaatstaal.  Of u nu op zoek bent naar een specifieke dikte, grootte of vorm, wij kunnen met behulp van onze jarenlange ervaring en uitgebreide machinepark uw ontwerp consistent en nauwkeurig uitwerken en opleveren. Aarzel niet en neem contact op wanneer u een project van plaatstaal op maat wil laten maken. Naast plaatstaal kunnen wij ook projecten in aluminium of roestvrij staal op maat maken.

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • One-stop-shop
    Doordat wij alle plaatbewerking in eigen huis hebben, beschikken wij over een korte levertijd. Tegelijk kunnen we een product van hoge kwaliteit met een scherpe prijs.
  • Afdeling engineering
    Het plaatwerk en plaatbewerking hebben wij in eigen huis. Onze engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe projecten en producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze opgeleide vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. Naast jarenlange ervaring beheersen onze medewerkers ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking

Staal op maat laten maken

Laat uw stalen plaatwerk op maat laten maken bij Van Schijndel. Met al 90 jaar ervaring op het gebied van plaatwerk maken we uw product aan de hand van specifieke eisen. Bij het kiezen van staal op zorgen wij uiterste nauwkeurigheid en precisie bij het creëren van complexe vormen en maten. Kortom bij staal op maat maken we uw project een succes.

 

 

Zoekt u een specialist in staal plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over staal plaatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

staal plaatwerk bij van schijndel metaal

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.