Staal lassen

Bent u op zoek naar een toeleverancier in dun plaatwerk? Bij Van Schijndel Metaal kunt u staal laten lassen. Wij helpen graag uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Staal lassen is de meest gebruikte vorm van lassen. Staal wordt vaak gebruikt voor constructies in de bouw, door de hoge treksterkte en de hardheid van het materiaal. Bij Van Schijndel Metaal kunt u uw staalconstructies door ons laten lassen.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Voordelen

  • Eigen poederlakstraat
  • Meedenken
  • Korte levertijden
  • Kennis van techniek

Staal op maat laten lassen

Bij Van Schijndel Metaal begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor staal lassen, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om aan hun precieze behoeften te voldoen. Of het nu gaat om complexe constructies of eenvoudige onderdelen, ons team van ervaren lassers zorgt ervoor dat uw staalconstructies met de hoogste precisie en kwaliteit worden gelast. We gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de strengste normen en uw verwachtingen overtreft.

Verschillende manieren om staal te lassen

Bij Van Schijndel Metaal beheersen we diverse lastechnieken om aan de veelzijdige eisen van onze klanten te voldoen. Onder de meest prominente methoden vallen TIG, MIG, en MAG lassen, elk met hun eigen voordelen en toepassingen. TIG lassen staat bekend om zijn precisie en wordt vaak gebruikt voor dunne materialen en complexe vormen. MIG lassen is daarentegen zeer efficiënt en veelzijdig, ideaal voor zowel dunne als dikke materialen. MAG lassen, een variant van MIG, wordt specifiek gebruikt voor het lassen van koolstofstaal en is uitermate geschikt voor constructiewerkzaamheden. Ons team kiest de optimale lastechniek op basis van uw projectvereisten om de beste resultaten te garanderen.

Staal lassen door Van Schijndel Metaal

Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel elke vorm van plaatbewerking als assemblagebedrijf. Van Schijndel Metaal is al meer dan tachtig jaar een toonaangevend bedrijf in de bewerking van niet alleen staal, maar ook aluminium en RVS. Bent u dus op zoek naar een producent van stalen behuizingen voor machines en apparaten? Dan bent u bij Van Schijndel Metaal aan het juiste adres! Naast het leveren van losse modules, zijn wij ook een assemblagebedrijf dat compleet geassembleerde machines en apparaten levert. Daarnaast kunnen wij de stalen producten en constructies compleet gelakt en geassembleerd aanleveren, door onze eigen poederlakinstallatie. Bent u dus op zoek naar een toeleverancier die met u meedenkt en de producten volledig kan aanleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Schijndel Metaal – De specialist in lastechnieken! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

MIG lassen bij Van Schijndel Metaal

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.