Plaatwerk lasersnijden

Bent u op zoek naar een toeleverancier voor het lasersnijden van plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van lasersnijden van plaatwerk. Bij Van Schijndel Metaal kunt u terecht voor vrijwel alle soorten metaalbewerking. Denk hierbij niet alleen aan lasersnijden van plaatwerk, maar ook van rvs plaatwerk en aluminium plaatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Professioneel lasersnijden van plaatwerk

Al meer dan 80 jaar verzorgen wij de metaal- en plaatbewerking voor onze klanten. Met onze vakkennis en het uitgebreide machinepark waar wij over beschikken, zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat. Wij maken gebruik van de Bystronic Bysprint 3015 fiber lasersnijmachine. Afhankelijk van de metaalsoort kunnen we met de machine tot maximaal 8 mm dik snijden. De maximale afmeting voor het lasersnijden van plaatwerk bij Van Schijndel Metaal is 3.000 mm x 1.500 mm. De Bystronic Bysprint 3015 fiber machine heeft een hoge bewerkingssnelheid en een laag energieverbruik.

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • Alle plaatbewerkingen in eigen huis
    Dit verkort de levertijd van uw plaatwerk. Tegelijk kunnen we een kwalitatief beter product voor een scherpe prijs leveren.
  • Afdeling engineering
    Wij hebben veel kennis over plaatwerk en plaatbewerking in eigen huis. Onze eigen engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze geschoolde vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. De meeste hebben een jarenlange werkervaring en beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

Lasersnijden van plaatwerk bij Van Schijndel Metaal

Wij hebben veel ervaring met het lasersnijden van RVS, staal en aluminium. U ontvangt een prachtig eindresultaat, hierdoor wordt nabehandeling geminimaliseerd. Daarnaast lasersnijden wij met stikstof, waardoor een snede zonder oxidatiehuid ontstaat. Grote voordelen van het lasersnijden bij Van Schijndel Metaal is dat wij een laag energieverbruik hebben en hierdoor dus ook een scherpere prijs kunnen hanteren. Door de nieuwste machines kunnen wij ook snel opleveren.

Zoekt u een specialist in lasersnijden van plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over het lasersnijden van plaatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

plaatwerk lasersnijden bij van schijndel metaal

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.