Assemblage van metaalproducten

Van Schijndel metaal is uw specialist in plaatwerk en assemblage. Wij hebben veel vakkennis en ervaring in huis en beschikken over een uitgebreid machinepark voor plaatbewerking en assemblage. Snel, efficiënt en nauwkeurig stellen wij voor u eenvoudige tot zeer complexe producten samen. Onze vakmensen op de assemblage-afdeling zorgen voor een perfecte afwerking van het afgesproken eindproduct.

Voordelen

  • Eigen poederlakstraat
  • Meedenken
  • Korte levertijden
  • Kennis van techniek

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Assemblage van machines en apparaten

Wij kunnen voor u de assemblage van complete machines en apparaten, modules en systemen verzorgen. Wij hebben de vakkennis en logistieke kennis om machines en apparaten samen te stellen en gebruiksklaar bij u of uw klant af te leveren. De voordelen van assemblage bij Van Schijndel Metaal op een rij:

• U kunt zich op de hoofdactiviteit van uw onderneming concentreren.
• Assemblage in uitstekend geoutilleerde productiehal.
• One-stop shopping voor zowel het plaatwerk als het lakken als de assemblage van uw producten.
• Montage van overige inkoopdelen zoals hang- en sluitwerk.

Assemblage geheel in eigen huis

Het assembleren van producten doen wij geheel in eigen huis. In een uitstekend geoutilleerde productiehal monteren wij de eindproducten. Door de combinatie van assemblage en plaatbewerking zijn wij in staat om complete producten onder één dak te vervaardigen. Daarbij denken wij met u mee over de voorbereiding, productie en afwerking. Van Schijndel Metaal heeft een eigen afdeling engineering die ondersteunt bij de ontwikkeling en assemblage van uw metaalproducten.

Assemblage technieken

Wij maken bij assemblage gebruik van verschillende verbindingstechnieken. Over elke techniek hebben wij veel knowhow in huis. Door onze uitgebreide expertise kunnen wij naast metaal ook allerlei andere materialen bij de assemblage verwerken. Bijvoorbeeld kunststoffen. En of het nu gaat om een traditionele verbindingstechniek of over de modernste vorm van lijmen, onze vakmensen kennen de do’s en don’ts. Veel gebruikte verbindingstechnieken bij assemblage zijn:

• Schroefverbindingen
• Lijmen
• Klinken
• TIG-Lassen
MIG/MAG lassen
• Plaatwerk lassen
Puntlassen

Wilt u meer weten over de assemblage-mogelijkheden bij Van Schijndel Metaal? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen over assembleren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van metaalbewerking en plaatwerk, namelijk lassen (ook RVS lassen & Aluminium lassen), stiftlassen, verspaning, poedercoaten, kanten, ponsen en lasersnijden

Van Schijndel Metaal – De specialist in assemblage! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).
Neem Contact met ons op!

Assemblage

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.