Aluminium plaatwerk

Bent u op zoek naar een toeleverancier van aluminium plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van aluminium plaatwerk. Bij Van Schijndel Metaal kunt u terecht voor vrijwel alle soorten metaalbewerking. Denk hierbij niet alleen aan leveren aluminium plaatwerk, maar ook van rvs plaatwerk en het lasersnijden van plaatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Aluminium plaatwerk op maat

Bij Van Schijndel Metaal verwerken wij voornamelijk dunne platen van 0,5 tot 5,0 millimeter plaatdikte. Al meer dan 80 jaar verzorgen wij de metaal- en plaatbewerking voor onze klanten. Met onze vakkennis en de nieuwste machines zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat. Wij denken graag met u mee om het gewenste aluminium plaatwerk op te leveren. Daarnaast kunnen wij ook zelf de poedercoating verzorgen. Kortom, wij hebben alles in eigen huis om u van dienst te kunnen zijn!

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • Alle plaatbewerkingen in eigen huis
    Dit verkort de levertijd van uw plaatwerk. Tegelijk kunnen we een kwalitatief beter product voor een scherpe prijs leveren.
  • Afdeling engineering
    Wij hebben veel kennis over plaatwerk en plaatbewerking in eigen huis. Onze eigen engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze geschoolde vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. De meeste hebben een jarenlange werkervaring en beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

De bewerking van aluminium plaatwerk

Voor het bewerken van aluminium plaatwerk bent u bij Van Schijndel Metaal aan het juiste adres. Zo kunnen wij verschillende onderdelen voor u assembleren. Daarnaast doen wij uiteraard ook de bewerking van aluminium platen om tot de gewenste vorm / product te komen. Denk hierbij onder andere aan het buigen, knippen, coaten en lasersnijden van aluminium plaatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Zoekt u een specialist in aluminium plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over aluminium plaatwerk? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).