Aluminium plaatwerk

Bent u op zoek naar een toeleverancier van aluminium plaatwerk? Wij helpen uw bedrijf graag verder met onze ervaring en expertise op het gebied van aluminium plaatwerk. Bij Van Schijndel Metaal kunt u terecht voor vrijwel alle soorten metaalbewerking. Denk hierbij niet alleen aan leveren aluminium plaatwerk, maar ook van rvs plaatwerk en het lasersnijden van plaatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Aluminium plaatwerk op maat

Heeft u een project wat u volledig op maat wil laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen we het aluminium plaatwerk wat bij uw project past. Met behulp van onze jarenlange ervaring en deskundig advies kunnen we de perfect afmetingen en specificaties uw project tot een succes brengen.  Met behulp van onze geavanceerde snijtechnieken leveren we haarfijne afmetingen en zorgen we er voor dat het volledige aluminium plaatwerk voldoet aan uw wensen en specificaties. Onze ervaren experts helpen graag uw project werkelijk te maken. Aarzel niet en neem contact op wanneer u een project van aluminium op maat wil laten maken. Naast aluminium kunnen wij ook projecten in roestvrij staal op maat of plaatstaal op maat maken.

Voordelen van plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

  • Alle plaatbewerkingen in eigen huis
    Dit verkort de levertijd van uw plaatwerk. Tegelijk kunnen we een kwalitatief beter product voor een scherpe prijs leveren.
  • Afdeling engineering
    Wij hebben veel kennis over plaatwerk en plaatbewerking in eigen huis. Onze eigen engineers ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten.
  • Kennis van plaatbewerking
    Onze geschoolde vakmensen zijn specialisten in plaatwerk. De meeste hebben een jarenlange werkervaring en beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

De bewerking van aluminium plaatwerk

Voor het bewerken van aluminium plaatwerk bent u bij Van Schijndel Metaal aan het juiste adres. Zo kunnen wij verschillende onderdelen voor u assembleren. Daarnaast doen wij uiteraard ook de bewerking van aluminium platen om tot de gewenste vorm / product te komen. Denk hierbij onder andere aan het buigen, knippen, coaten en lasersnijden van aluminium plaatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Zoekt u een specialist in aluminium plaatwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over aluminium plaatwerk? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op. De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden graag uw vragen over de bewerking van staal, roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal – De specialist in plaatwerk! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

aluminium plaatwerk van schijndel metaal

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.