Aluminium lasersnijden

Aluminium lasersnijden is het snijden van een aluminium plaat middels een laserstraal. Het belangrijkste voordeel van aluminium lasersnijden is dat het sneller, makkelijker en nauwkeuriger is dan ponsen. Van Schijndel Metaal is naast het lasersnijden van aluminium, ook gespecialiseerd in het lasersnijden van RVS en staal.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Aluminium lasersnijden

Heeft u een project voor aluminium lasersnijden? Bij Van Schijndel Metaal bent u ook aan het goede adres wanneer het neerkomt op aluminium lasersnijden. Onze medewerkers zijn experts op dit gebied en kunnen met alle nauwkeurigheid verschillende metaalsoorten voor u lasersnijden. Daarnaast beschikken we over de juiste apparatuur om met aluminium lasersnijden een prachtig resultaat te realiseren. Daarnaast kunnen wij met aluminium lasersnijden zonder problemen complexe contouren heel precies uitsnijden.

 

Voordelen van aluminium lasersnijden

De keuze voor aluminium laten lasersnijden brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geeft het snijden met een laser als voordeel dat de nauwkeurigheid enorm toeneemt. Daarbij is het mogelijk om complexere contouren uit te snijden dan bij normaal snijden. Bij Van Schijndel Metaal hebben wij een uitgebreid machinepark, waardoor wij onze opdracht snel kunnen opleveren.

Aluminium lasersnijden bij Van Schijndel Metaal

Kiest u Van Schijndel Metaal voor het lasersnijden van aluminium, dan kiest u voor specialisme en een goede service. Onze experts hebben al jaren ervaring met het lasersnijden van aluminium, waardoor geen project te complex is. Daarnaast heeft lasersnijden een laag energieverbruik, waardoor wij een scherpe kostprijs kunnen hanteren. Bent u benieuwd wat Van Schijndel Metaal voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Van Schijndel Metaal – De specialist in lasersnijden metaal! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

Voordelen

  • Eigen poederlakstraat
  • Meedenken
  • Korte levertijden
  • Kennis van techniek