Stiftlassen aluminium

Bent u op zoek naar een toeleverancier in dun plaatwerk? Bij Van Schijndel Metaal verzorgen wij ook aluminium stiftlassen. Wij helpen graag uw bedrijf verder met onze ervaring en expertise op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Stiftlassen wordt gebruikt om metalen pennetjes, bouten, bussen met binnen schroefdraad of andere kleine objecten op een plaat te bevestigen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot aluminium stiftlassen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Schijndel Metaal.

Zoekt u een specialist in
plaatwerk of metaalbewerking?

bel 0162 312 694

Voordelen

  • Eigen poederlakstraat
  • Meedenken
  • Korte levertijden
  • Kennis van techniek

Aluminium stiftlassen door Van Schijndel Metaal

Wanneer u op zoekt bent naar een toonaangevend bedrijf die gespecialiseerd is in vrijwel elke vorm van plaatwerk en assemblage, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor met stiftlassen dat uw aluminium constructies van uitstekende kwaliteit zijn. Van Schijndel Metaal bestaat al meer dan tachtig jaar en is uitgegroeid in een toonaangevend bedrijf in de bewerking van staal, RVS en aluminium. Wij beschikken over een eigen poederlakinstallatie, hierdoor is mogelijk om de aluminium constructies compleet gelakt en geassembleerd aanleveren. Kortom, bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die onder andere gespecialiseerd in aluminium stiftlassen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen uw bedrijf graag verder. Ook voor TIG lassen en MIG / MAG lassen en puntlassen bent u bij ons aan het juiste adres.

MIG lassen bij Van Schijndel Metaal

Aanleverspecificaties voor jouw projecten

Bij Van Schijndel Metaal zetten we ons in om uw aanvragen snel en met de hoogste precisie te behandelen. Voor de calculatie is het van groot belang dat uw ontwerpbestanden worden aangeleverd in een van de volgende ondersteunde formaten: STEP, DXF, of PDF. Deze formaten stellen ons in staat uw ontwerpen direct en zonder fouten te verwerken.

Zorg ervoor dat uw bestanden volledig en correct zijn, met zoveel mogelijk noodzakelijke details en specificaties. Dit omvat afmetingen, materiaalspecificaties, en eventuele bijzondere instructies die nodig zijn voor het productieproces. Een compleet en duidelijk bestand helpt de snelheid van de calculatie.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw bestanden het beste kunt voorbereiden of technische vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.